Една студија вели дека во современиот свет, вниманието на луѓето се намалува – всушност, просечниот распон на внимание е помал од оној на златната рипка.

Па, ние дефинитивно треба да ја промениме оваа ситуација и да ја практикуваме нашата внимателност. На пример, можеме да започнеме со нешто едноставно како тестови. Свртете ги картичките за да ги дознаете одговорите.

Сподели на Facebook
пати видено