Илустратор од Унгарија, Гергели Дудаш, црта загатки каде што кријат различни работи, од ситни срца и велигденски јајца до мечки и мачки.

Тој ги објавува на неговата лична веб-страница и има свои книги. Слатки, шарени, смешни и малку незгодни, овие загатки се интересни и за децата и за нивните родители! ПРобајте да ги пронајдете сите работи!

Сподели на Facebook
пати видено