Времето на Титовите пиеонери одамна си замина, а денес имаме нови генерации кои не се сеќаваат на обичаие и начинот на живот од тоа време.

Иако можеби нашите баби и дедовци сѐ уште чуваат некои од овие предмети на таванот или во подрумот, дали вие ќе можете да погодите за што служеле и кои се нивните современи замени, овие направи стари околу 30-40 години. Само свртете ја картичката за да го дознаете точниот одговор.

 

Сподели на Facebook
пати видено