Мажот ѝ вели на жената:
– Знаеш ли, дека сите мажи во населбата зборуваат за комшивката која 20 години ниту еднаш не го изневерила мажот?
– И која е таа бе!?
– Не ли си ти мори!?

Сподели на Facebook
пати видено