Секоја земја е препознатлива по одредени нешта и дури мала асоцијација може точно да не потсети на одредена држава.

Денес ви предлагаме да ги изострите вашите умови и да се обидете да погодите за која земја станува збор според прикажаните емотикони кои ги прикажуваат клучните работи за нив. Ние веруваме дека сте експерти и на оваа тема. За да го дознаете точниот одговор свртете ја картичката.

Сподели на Facebook
пати видено