Модата постојано се менува и чудно е што понекогаш и најневеројатните работи стануваат модерни. На пример чизмите кои денес ги носат работниците можат утре да се најдат на модната недела во Париз или пак чантата на вашата баба сега се продава за 2.000 евра.

Кога се случуваат вакви работи тешко е да се прави разлика дали станува збор за луксузна брендирана облека или пак за облека од пазар или интернет.

Сподели на Facebook
пати видено