Сите ние имаме свои морални вредности, но не постапуваме исто во секоја ситуација.  Што мислите дали во моментот сметате дека вашиот морален компас ве води на добар пат? Дали чувствувате дека рамнотежата постои или постојано сте на „крстосница“? Решете го овој тест и дознајте!

Сподели на Facebook
пати видено