Една од девојките на оваа слика е девица. Што мислите, која и врз основа на што го донесовте заклучокот?
Одговорот е едноставен, но треба да се забележи.

Одговорот е на втората страна.

Патем, на фотографијата се Леи Рибеиро, Тејлор Хил, Елса Хоск, Јасмин Тукс и Жозефин Скривер – сите се модели од Викторијас Сикрет.

Сподели на Facebook
пати видено