Јазикот на телото е суптилна и исклучително интересна наука. Често, само со положбата на рацете, нозете или главата, може да се прочитаат мислите на некоја личност, да се разбере што чувствува. Главната работа е да ги знаете основите.

Ние земавме примери од книгата на Алан Пис „Говорот на телото“ и ви нудиме да ја тестирате вашата природна интуиција сега! Кликнете на сликата за да го дознаете точниот одговор.

Сподели на Facebook
пати видено