Секогаш е забавно да се решаваат мозгалки со пријателите. Затоа соберете се и обидете се да ги решите, или пак препратете ги и натпреварувајте се кој е подобар и побрз. Обидете се да ги решите мозглаките за 1 минута, а потоа проверете ги решенијата.

Во овој конкретен случај, квалитетот е исто толку важен како квантитетот, со други зборови, победник е оној кој дава најправилни одговори во најкусо време. За да го дознаете одговорот кликнете на картичката за да ја свртите.

Сподели на Facebook
пати видено