Не е лесно да се работи под толкав притисок на јавноста, кога вие сте одговорни за среќата на толку многу луѓе кои живеат за фудбалот. Погледнете ги само овие две пред и потоа фотографии на Луи ван Гал и Жозе Моурињо, пред да станат тренери на англиски клубови и потоа.

Сподели на Facebook
пати видено