Ова 13 годишно девојче од Холандија загина пред 2 недели во сообраќајка. Таткото го објави нејзиното видео на интернет затоа што неговата ќерка Ана многу сакала да стане славна. Тоа и се случува сега, луѓето од целиот свет го споделуваат нејзиното видео и нејзината приказна, за жал постхумно.

Сподели на Facebook
пати видено