Децата се љубопитни, буквално сѐ ве слушаат, дури и кога не им зборувате ним. Понекогаш, како во случајот, смислуваат и начини како да ви ги решат проблемите :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено