Една ноќ малиот Зоки Поки влегол во собата на родителите додека тие ја правеле онаа работа.
– Тато, што ѝ правиш на мама?
Таткото:
– Сине, и ставам ново мало детенце во мешето на мама.
Наредниот ден таткото се враќа од работа и го затекнува Зоки како плаче. Таткото седнува до него и го прашува што се случило. Зоки одговара:
– Тато, нели сношти ти го стави мојот помал брат во мешето на мама, а сабајле дојде чичко Владо од соседниот влез и го изеде.

Сподели на Facebook
пати видено