Санкањето е многу напорна работа ако мора нагоре на се качуваш пешки. Но кога татко ти е мозок, тогаш зимата ќе ти биде незаборавна, иако немате пари за зимување во познато туристичко место.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено