Не само што остана смирен, во еден момент дури и запеа, а цело време е свесен за големата опасност во која се наоѓаат.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено