Таткото го наоѓа вибрaтoрoт на неговата ќерка, се чуди човекот како може такво убаво девојче, до толку да нема среќа во љубовта, да прибегнува кон такви алатки. Му станало и тажно и тешко. Си турил една ракија за да ги удави маките, го ставил вибрaтoрoт на масата пред себе и го гледа. Во тоа време се враќа ќерката, го гледа татко си и вибрaтoрoт и прашува:
– Што правиш тато?
Тој одговара со она малку глас што му останало:
– Пијам ракија со зетот…

Сподели на Facebook
пати видено