На двегодишниот Кристијан Томас, кој има Даунов синдром, му била дијагностицирана леукемија во јуни 2018 година, по што поминал низ 5 рунди на хемотерапија. Неговиот посветен татко, Кени, бил решен да го забавува својот син низ неволјите, така што додека Кристијан бил во болница, неговиот татко танцувал за него со тоа што малото момче се радувало.

Момчето добило потврда дека ракот е уништен во ноември 2018 година и овој месец семејството слави 11 месеци од победата. Затоа таткото и синот решиле да прослават во свој стил, кој ги освои срцата на многу луѓе.

Сподели на Facebook
пати видено