– Тања, касни едно парче од тортата.
– Фала Ники, ама не сакам.
– Е, касни де, за мој мерак, многу е вкусна!
– Не сакам бе. Не јадам ништо после 6 часот.
– Тања, те молам!!! Касни едно парче и барем еднаш не ја врти работата на кавга!
– Абе бива ли да си толкав идиот! Ти кажав не јадам благо, особено не после 6 часот!
– Изеди ја тортата мори глупачо! Внатре има прстен, сакам да се оженам со тебе!

Сподели на Facebook
пати видено