Зар не е јако кога и животните покажуваат уметнички склоности? Музички надареното куче Листер конечно го ослободи блузменот во себе во ова видео. Слушнете како ги завива блуз нотите додека неговиот сопственик Сем го придружува на гитара и мелодика. И двајцата одлично се забавуваат – уште еден пример за вечното пријателство помеѓу човекот и кучето.

Сподели на Facebook
пати видено