Креветот мек, чиниите нестабилни, малиот само што ги извадил пелените, ама стабилен и природно надарен за танц.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено