На мајката изгледа ѝ се допадна потенцијалниот иден зет, па не се бунтуваше многу што ја снима нејзината ќерка со ставање акцент на одредени делови.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено