Какво е времето таму горе? Играш ли кошарка? Колку си мала ќе те ставам во џеб! Дома ли се твоите родители? (на 30-годишна личност) Не можете да се возите на ролеркостерот! Ви треба нешто од горната полица? Ова се само неколку прашања и изрази со кои се соочуваат високите и ниските луѓе.

Овие луѓе се соочуваат со еден куп стереотипи, но со текот на времето се навикнуваат и дури и самите решаваат да се пошегуваат на своја сметка. Еве како изгледа кога ќе се спојат два „сосема различни“ светови со различни „перспективи“, многу високи и многу ниски луѓе:

Сподели на Facebook
пати видено