Секако мајките секогаш сакаат нашите соби да бидат средени и чисти, а особено во студентските денови кога ова е малку веројатно.

Така мајката Ела Мартине сакала да ја види новата соба на нејзината ќерка студентка, која се пофалила дека ја декорирала. Секако добрата ќерка ја исполнила желбата на мајката.

Но, Ела заборавила еден мал детаљ кој очигледно добро ѝ користел во спалната соба.

Пар лисици закачени на креветот. Секако мајката првин ја пофалила убавата соба, но секако како да ѝ избегаат од вид лисиците. Ела пробала и да се извади дека лисиците се на нејзината цимерка која снимала „клип за факултет“ (каков ли бил). Сепак мајка ѝ не е од вчера и само ја замолила да ги отстрани лисиците.

Сподели на Facebook
пати видено