Операцијата ѝ ја направила некоја бивша медицинска сестра во хотелска соба и на почеток се изгледало совршено. Но потоа работите се искомплицирале и морала да го отстрани силиконот за да си го спаси животот. А целта ѝ била само да добива поголеми бакшижи од публиката на настапите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено