Раѓањето на принцезата на тато го трансформира дури и најтврдиот орев на на планетата. Доколку некој не се сложува, повелете на коментари.

Сцена 1: Пред раѓањето на ќерката.

Сцена 2: Откако ќе се роди принцезата на тато.

Сподели на Facebook
пати видено