Стрелецот Ларс Андерсон истражувал некои стари книги во кои биле опишани техниките на стрелање од пред многу векови, на кои луѓето заборавиле со појавата на посовремени оружја. Погледнете го што прави сега, откако ги совладал древните техники на стрелаштвото со лак и стрела.

Сподели на Facebook
пати видено