После авионска несреќа на пуст остров преживуваат само стјуардеса, геј и војник.
Стјуардесата се прикрадува до војникот и му шепнува на увото:
– Ајде да го убиеме овој обратниот и да си водиме нормален се*суален живот!
По некое време гејот се прикрадува до војникот и му шепоти:
– Ајде да ја убиеме оваа ку*вата и да си водиме со тебе нормален се*суален живот!
Војникот се замислува, ја зема пушката, ги застрелува двајцата и останува да си води нормален се*суален живот!

Сподели на Facebook
пати видено