Озлогласените банди „Бозозоку“ од Јапонија земаа мотори, ги преправаа во една сосема нова насока, создавајќи стил што се разликува од кој било друг во светот. Стилот на прилагодување на Бозозоку доведе до нови движења, како што се Каидо трките. Најново е што Каидо тркачите сега купуваат стари јапонски скутери и ги претвораат во многу кул превозни средства за чаламење по улици.

Сподели на Facebook
пати видено