Еве ви убав пример како да си направите уникатен аквариум, со ретро надворешност и ретро ентериер  како станот на Џери Зајнфилд.

Најдете стар телевизор.

t01

Отстранете ја неговата внатрешност.

t02

t03

Извадете ја горната страна и наместете ја со шарки за лесен пристап до аквариумот кој ќе го ставите внатре.

t04

Вметнете аквариум.

t05

Сега е време да ја наместите внатрешноста на аквариумот како станот на Џери.

t06

Составете го мебелот.

t07

t08

И додадете ги Џери…

t09

Џорџ…

t10

Илејн…

t11

Крамер…

t12

…и Њумен.

t13

И воала!

t14

t15

Сподели на Facebook
пати видено