Името на момченцето е Ерез и е од Израел. Ерез има здравствено нарушување познато како Вилијамсов синдром. Овој синдром е ретко генетско нарушување кое може да доведе до проблеми во развојот. Тој е екстремно пријателски расположен, но има проблеми да воспостави врска со другите. Но кога го запознааа со овој млад коњ, неговата реакција беше неверојатна. Ерез најде вистински пријател во овој нежен џин.

Сподели на Facebook
пати видено