Од јануари годинава, на жените во Саудиска Арабија им е дозволено да присуствуваат на фудбалски натпревари на стадионите, па така на натпреварот Русија – Саудиска Арабија, можеше да се сретнат и навивачки на Саудиска Арабија. Разликата меѓу навивачите на двете земји е огромна, а овие фотографии сликовито ќе ни ја покажат.

Сподели на Facebook
пати видено