Понудата и нема да ви се види толку апсурдна, ако знаете дека се работи за Малдивите, над вас е синото небо, а ве заспива нежниот ветер и звукот на брановите на океанот. Уште и ако сте во друштво на некоја убавица или убавец, во зависност од афинитетите, на уживањето му нема крај.

Сподели на Facebook
пати видено