Добро е да се воведе малку возбуда во секојдневниот живот, барем така мислел овој обожавател на Формула 1, но и луѓето кои го сретнале на автопатот.

Тркачки автомобил во Формула 1 стил беше забележан како се движи на автопатот Д4, во Прибрам, Чешка, со број седум на задното крило и логоа на спонзорите во Формула 1, Марлборо и Водафон. Чешката полиција се мачи да го пронајде фраерот кој за среќа совесно си возел по автопатот.

Сподели на Facebook
пати видено