Навивачите на клубот Кајзер Шефс од главниот град Јоханесбург не можеа лесно да се помират со фактот дека нивниот клуб беше елминиран со 2:0 од страната на Стартс. Па така, навивачите работата ја презедоа во свои раце.

Сподели на Facebook
пати видено