Човеков всушност е уличен забавувач кој со мака си го заработува лебот. Додека возачите чекаат на семафор, тој ги забавува со своите екстремни егзибиции, за потоа кој сака да му даде нешто ситно.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено