Американскиот уметник Крисиам Рамос користи необични техники за создавање на своите уметнички дела. До сега работел дела од бонбончиња во разни бои, сликал со лакови за нокти, а најново му е да слика со пасти за заби во различни бои.

Сподели на Facebook
пати видено