Среде една шума во Германија има нешто на што ќе завидува секое дете, а и многу возрасни, бидејќи е триумф на модерноста и минимализмот. Се работи за куќичка на дрво. И покрај тоа што ви се чини за релативно мал простор, сепак е сосема доволно да се чувствувате удобно во неа. Навистина прекрасен начин за враќање во природата.

k01

k02

k03

k04

k05

k06

k07

k08

Сподели на Facebook
пати видено