Според Херман Роршах, креаторот на познатиот тест со мастило, работите што лицето ги гледа на сликата се одредени од нивниот карактер и личност. Абстрактните слики можат да ги истакнат нештата што се случуваат во умовите на луѓето, како и откриваат некои скриени карактеристики на нивната личност.

Ќе дознаете нешто ново и интересно за себе со нашиот тест. Сè што треба да направите е да ги погледнете сликите и да кажете што забележавте најпрвин? Одговорите се на втората страна.

1.

2.

3.

4.

5.

Одговорите се на втората страна.

Сподели на Facebook
пати видено