Еден од постарите колеги знае како да тестира дали оди во живо на Инстaгрaм. Ако го снимеше, можеше да ѝ го блокираат профилот, па ја фати жива :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено