Точка 3 од дневниот ред е слободна тема, секој да му каже на комшијата или комшивката што им мисли.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено