Братче и сестричка плачеле и барале помош откако ги заглавиле главите во решетките на прозорецот во нивниот дом во југозападна Кина. Децата биле оставени дома без надзор од нивните родители кои излегле за да играат карти со пријателите. За среќа нивните соседи ги слушнале и успеале да им помогнат на децата. Соседите успеале да ги спасат децата, а тие им кажале дека сакале само да излезат надвор за да ги побараат нивните родители, бидејќи не биле дома откако тие станале од спиење.

Сподели на Facebook
пати видено