Малото кученце е шампион. Штом сопственичката ќе му рече „Кс, кс“, знае што треба да прави. Браво!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено