После 20 години брак, пред 1 месец жена му го напуштила. Кутриот сака да ја усреќи со новиот iPhone и чекал прв на редот, 44 часа пред да започне продажбата.
„Кога жена ми ми кажа дека сака да се разделиме сфатив колку лош сопруг и татко бев. Цело време и велев дека ќе ја анправам среќна, а единствено среќна беше кога и го купив првиот iPhone. Затоа сега и купив нов со поголем екран.“

0

Сподели на Facebook
пати видено