Се јавувам во фирма за услуги со име „Сопруг за 1 ден“. Испратија еден, ми го смени тушот во бањата, ми ја поправи правосмукалката, ја опна комшивката, мене ме ошамари и си отиде.

Сподели на Facebook
пати видено