На натпреварите во самбо (САМ(оодбрана)Б(ез)О(ружје)), белорускиот самбист Степан Попов направи еден гест на спортска солидарност достоен за почит. Погледнете што направи Белорусинот откако го победи Азербеџанецот повредувајќи му го ‘рбетот.

0

Сподели на Facebook
пати видено