Од бомбастичните наслови за судир на два авиони на аеродром во Амстердам, си мислиш летајќи се судриле и се искршиле. Потоа во содржината на веста пак продолжија со дезинформациите, рекоа дека едниот полетувал, другиот слетувал и ти пак си мислиш експлозии, хаос, а всушност авионите само се гребнаа еден со друг при паркирање.

Сподели на Facebook
пати видено