Возачот на автомобилот реши да продолжи да вози иако на семафорот веќе се запали црвеното светло. Резултат: Уште еден нинџа повеќе на светот.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено