Mорничавото видео, снимено од храбра жена од Тексас Анет Аланиз Гуајардо, е најлошиот кошмар на секој арахнофоб. Дури во еден момент пајакот исчезнува и ние сакавме да врескаме по Анет да бега за да спаси жива глава.

Видеото започнува прилично мирно така што Анет се движи по селски пат и застанува до нејзината куќа. Одеднаш, сè станува дефинитивно помалку живописно додека Анет се доближува до куќата и ја вперува камерата кон еден лилјак.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено