Смешни слики #1707

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1707-ми дел.

Смешни слики #1706

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1706-ти дел.

Смешни слики #1705

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1705-ти дел.

Смешни слики #1704

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1704-ти дел.

Смешни слики #1703

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1703-ти дел.

Смешни слики #1702

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1702-ри дел.

Ви ги претставуваме најлошите патници во авионите, кои не би ги посакале на вашиот лет

Помислете на најнеобичните (или најодвратните) сцени кои сте ги виделе додека сте патувале со авион. Сега замислете да го споделите тоа со повеќе од 745.000 следбеници на Инстаграм? На овој начин функционира профилот „Засрамување на патници“ (Passenger Shaming). На овој начин можат да се споделат со светот сите бизарни ситуации со кои се соочуваме за време на летовите. Приказната ја започнала Шон Кетлин, мајка, поранешна полицајка, која работела како стјуардеса 7 години. Популарноста на профилот расте, а случките можат да ве насмеат, но и да ве налутат.

Смешни слики #1701

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1701-ви дел.

22 луѓе чија што година не завршила како што планирале

Ако се мачите и борите за да си ставите насмевка на лицето денес или барате некој вид на утеха, тогаш ве уверуваме дека има луѓе кои имале полоши денови од вас. Земете си сад со пуканки и движете се надолу за да сфатите дека сте имале среќа што не сте страдале од таква „страшна“ судбина.

Смешни слики #1700

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1700-ти дел.

Смешни слики #1699

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1699-ти дел.

20 иритирачки работи кои 99% од мажите ги прават и можат да ја излудат секоја жена

Понекогаш заедничкиот живот на мажите и жените станува тежок затоа што мажите често не сфаќаат дека треба да се закачи облеката, дека валканата облека треба да се стави во кошница или дека ролните од тоалетната хартија треба да се фрлат. Понекогаш овие ситуации стануваат толку нелогични што жените не можат да одолеат и го фотографираат моментите. Можеби овие киксови носат забава и освежување во рутинскиот живот на секоја жена.

Смешни слики #1698

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1698-ми дел.

Смешни слики #1697

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1697-ми дел.

Смешни слики #1696

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1696-ти дел.

Смешни слики #1695

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1695-ти дел.

Најдобрите несекојдневни ситуации за 2018 година (2 дел)

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ.

Смешни слики #1694

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1694-ти дел.

Најдобрите несекојдневни ситуации за 2018 година

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ.

Смешни слики #1691

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1691-ви дел.

Смешни слики #1690

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1690-ти дел.

Смешни слики #1689

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1689-ти дел.

Смешни слики #1688

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1688-ми дел.

Смешни слики #1687

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1687-ми дел.

Смешни слики #1686

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1686-ти дел.

Како ќе изгледаше доколку мажите се однесуваа како жени на социјалните мрежи?

Комичарката Ешли Хеселтин, мозокот зад страната на Инстаграм „Bros Being Basic“, сакала да покаже како би изгледале мажите доколку се однесуваат како жени на социјалните мрежи. Иако сите жени се различни пстојат некои „основни“ видови на фотограии кои ќе ги најдете кај секоја втора девојка на Инстаграм.

Смешни слики #1685

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1685-ти дел.

Смешни слики #1684

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1684-ти дел.

Пред 10 години мајката му кажала на синот „Да се отрезни“ и сам да си направи Божиќни честитки и тој решил да ја испочитува на свој начин

Ако сакате семејни Божиќни честитки, но не можете лично да се пронајдете во нив, комичарот Џон Цесна ќе ви покаже еден нов начин на Божиќна забава. Тој во 2008 година студирал во друг град и мајка му му се јавила да му каже дека ќе го пропушти семејното фотографирање за Божиќни честитки.

Смешни слики #1683

Смешки + забегани работи + малку еротика = МОТИКА НЕСЕКОЈДНЕВНИ СИТУАЦИИ. На Ваше барање 1683-ти дел.

+